Térkép bezárása

Belépés

Regisztráció

A felhasználói feltételeket elfogadom.

Elfelejtett jelszó

Ajánlat értesítő

Kikapcsolódás a Dunakanyarban Aquaworld belépővel

89.990 Ft**
49.990 Ft*

Teleki-Wattay Kastélyszálló Pomáz, 4 nap/3 éjszaka 2 fő részére, félpanzióval, Aquaworld belépővel és extra hosszú felhasználással

-44%
89.990 Ft**
49.990 Ft*
Értesítést kérek
Már csak 9 db van!
Nagyobb térkép

A csomag tartalma

  • szállás 3 éjszakára 2 ágyas szobában
  • bőséges reggeli és 3 fogásos vacsora
  • 2 db belépő a budapesti Aquaworld Resort élményfürdőbe
  • ingyenes wifi a kastély egész területén
  • ingyenes parkolás
  • kastélytörténeti emlékszoba
  • a kastélyszálló 2 hektáros angol parkjában a gyermekjátszótér használata

Felhasználható

A megvásárolt utalvány felhasználható 2018.04.23-2018.12.15. között hétköznapokon és hétvégéken, előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján, szabad helyek függvényében.

Hasznos információk

  • Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő, amely 400 Ft/éj/fő.

A Hotel

A Pilis kapujának is nevezett Pomáz Budapesttől 4 km-re, Budakalász és Szentendre szomszédságában, a Duna-kanyar hegyei közé benyúló völgyben települt meg. Pomázról kis hegyi patak mentén kanyarog az út át a Pilis-hegységen, fel a szakrális Dobogókőre. A város területén az emberi tevékenység nyomai az őskor óta megtalálhatóak. Többségében a rómaiak és a középkori magyar település emlékei közül maradtak fenn feliratos kőfaragványok.
1661-től az ügyvéd lányának férje, felsővattai Wattay I. Pál, lett a település keresztény ura. Az ő unokája, III. Pál 1750 és 1773 között, építette fel barokk stílusban a kastélyt. A földszintes, árkádos, manzárdtetős épület oromzatán a rokokó kőfaragvány a kastély építőjének címerét mutatja. A kastély dombjáról gyönyörű kilátás nyílik Szentendre irányába.

Szobák

Szállónk 14 szobával várja vendégeit. A két, három és négy ágyas standard, fürdőszobás szobáinkban színes tv is található. Csendes, a Gödöllői dombságra és Szentendrére néző szobáink kiváló pihenést biztosítanak a hozzánk érkező vendégeinknek.

További ajánlataink Neked

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként legjobb ajánlatainkról!