Térkép bezárása

Belépés

Regisztráció

A felhasználói feltételeket elfogadom.

Elfelejtett jelszó

Ajánlat értesítő

Ősztől tavaszig a Pilis kapujában, Pomázon

44.990 Ft**
29.990 Ft*

Teleki-Wattay Kastélyszálló Pomáz, 3 nap/2 éjszaka hétvégi felár nélkül, 2 főnek, félpanzióval, hosszú felhasználhatósággal

-33%
44.990 Ft**
29.990 Ft*
OTP SZÉP Kártyával fizethetőHa ezt az ajánlatot most megrendeled és a vásárlásod során az OTP SZÉP kártya fizetési lehetőséget választod, a vásárlás végösszegéből 3 000 Ft kedvezményt adunk december 21-ig.
Értesítést kérek
Már csak 6 db van!
Nagyobb térkép

A csomag tartalma

  • elhelyezés 2 ágyas szobában
  • félpanziós ellátás 
  • ingyenes parkolás 
  • ingyenes wifi a kastély egész területén 
  • kastélytörténeti emlékszoba  
  • a kastélyszálló 2 hektáros angol parkjában a gyermekjátszótér használata 
  • gyereksarok 
  • biliárd, társasjáték, kártya használat

Felhasználható

A megvásárolt utalvány felhasználható 2018.10.02 - 2019.03.14. között, a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban.

Kizárt időszak: 2018.12.21 - 2019.01.02.

Hasznos információk

  • Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő, amely 400 Ft/éj/fő

A Hotel

A Pilis kapujának is nevezett Pomáz Budapesttől 4 km-re, Budakalász és Szentendre szomszédságában, a Duna-kanyar hegyei közé benyúló völgyben települt meg. Pomázról kis hegyi patak mentén kanyarog az út át a Pilis-hegységen, fel a szakrális Dobogókőre. A város területén az emberi tevékenység nyomai az őskor óta megtalálhatóak. Többségében a rómaiak és a középkori magyar település emlékei közül maradtak fenn feliratos kőfaragványok.
1661-től az ügyvéd lányának férje, felsővattai Wattay I. Pál, lett a település keresztény ura. Az ő unokája, III. Pál 1750 és 1773 között, építette fel barokk stílusban a kastélyt. A földszintes, árkádos, manzárdtetős épület oromzatán a rokokó kőfaragvány a kastély építőjének címerét mutatja. A kastély dombjáról gyönyörű kilátás nyílik Szentendre irányába.

Szobák

Szállónk 14 szobával várja vendégeit. A két, három és négy ágyas standard, fürdőszobás szobáinkban színes tv is található. Csendes, a Gödöllői dombságra és Szentendrére néző szobáink kiváló pihenést biztosítanak a hozzánk érkező vendégeinknek.

További ajánlataink Neked

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként legjobb ajánlatainkról!