Belépés

Regisztráció

A felhasználói feltételeket elfogadom.

Elfelejtett jelszó

Hogyan működik?

1. A termék és mennyiség kiválasztása

A megvásárolni kívánt ajánlat mellett lévő 'megveszem' gombra kattintva eljutsz a vásárlási adatlap 1. pontjához, ahol a vásárolni kívánt mennyiséget itt még lehet növelni, vagy csökkenteni.

2. Személyes és számlázási adatok megadása

A vásárlási adatlap 2. pontjában meg kell adnod a személyes és számlázási adataid. Amennyiben már vásároltál nálunk, jelentkezz be és nem kell újra megadnod személyes és szállítási adataid. Vásárlás után e-mailben értesítünk a további teendőidről.

3. Utalvány átvételi módjának kiválasztása

 • Fizetés a szálláshelyen 8 napon belül
  8 napon belül kell kifizetned és átvenned az utalványodat a szálláshelyen, melynek pontos címét a vásárlás után kapott e-mailben találod.
 • Fizetés banki átutalással 8 napon belül
  A vásárlás után e-mailben megkapod a szálláshely banki adatait, amelyre 8 napon belül kell utalnod a vételárat. Ezután a szálláshely e-mailben küldi az utalványodat.
 • Azonnali fizetés bankkártyával
  Vásárlás után biztonságos titkosított kapcsolaton keresztül kifizeted az összeget, ezután azonnal e-mailt küldünk melyből letöltheted az utalványod. Vásárlói tájékoztató megtekintése
 • Fizetés OTP SZÉP kártyával
  Vásárlás után az OTP oldalán keresztül kifizeted az összeget, melynek beérkezése után a szálláshely e-mailben küldi részedre az utalványt. A sikeres utalást követően a szállodához a végösszeg kb. 10-15 nap múlva érkezik meg.
 • Fizetés MKB SZÉP kártyával
  Vásárlás után az MKB oldalán keresztül kifizeted az összeget, melynek beérkezése után a szálláshely e-mailben küldi részedre az utalványt. A sikeres utalást követően a szállodához a végösszeg kb. 5-10 nap múlva érkezik meg.
 • Fizetés K&H SZÉP kártyával
  A vásárlást követően, 24 órán belül a K&H Telecenterén keresztül adhatsz utasítást a vásárlás összegének átutalására. Ezután az utalványt a szálláshely e-mailben küldi el. A sikeres utalást követően a szállodához a végösszeg kb. 5-10 nap múlva érkezik meg.
 • Fizetés futárszolgálatnak készpénzben 8 napon belül
  A vásárlástól számított 8 munkanapon belül viszi a futár az utalványodat az általad megadott szállítási címre, akinek készpénzben kell fizetned. Az utalvány felvételéről és a kiszállítás időpontjáról SMS-ben fogsz értesítést kapni.

4. Megrendeléssel kapcsolatos reklamációk

A megrendelésedért az áru kézhezvételéig teljes körű felelősséget vállalunk. Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@nemaradjle.hu e-mail címen érheted el.

5. Adatvédelemmel kapcsolatos információk

Cégünk a hatályos adatvédelmi törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeli a vásárló adatait. Kizárólag a feltétlenül szükséges adatokat kérjük regisztrációkor. Semmilyen körülmények között nem adunk ki harmadik félnek sem vásárlói, sem hírlevél-olvasói adatokat.

6. Cégadatok

 • Cégnév: Szallas.hu Korlátolt Felelősségű Társaság
 • Székhely: 3529 Miskolc, Lévay utca 2. 1. em.
 • Telefonszám :+36/70-633-77-77, +36/99-505-206
 • E-mail cím: ugyfelszolgalat@nemaradjle.hu
 • Nyilvántartási szám: 05-09-022421 (Miskolci Törvényszék Cégbírósága)
 • Adószám: 23473706-2-05
 • Közösségi adószám: HU23473706
 • Bankszámla vezető bank: MKB Bank Zrt.
  Bankszámlaszám: 10300002-10357990-49020010

Regisztrálnom kell a vásárláshoz?

A vásárláshoz nem kell regisztrálnod. Az első vásárlás után küldött visszaigazolásban találsz egy kódot amivel legközelebbi vásárláskor azonnal bejelentkezhetsz és így nem kell kitöltened újra az adatokat.

Elfelejtettem a jelszavam mit tegyek?

Írd be a felhasználóneved (e-mail címed) és utána kattints a "jelszóemlékeztetőre" és az általad megadott e-mail címre küldünk egy új jelszót.

Hogyan tudom törölni a regisztrációmat?

Küldjél egy e-mailt arról az e-mail címről, amelyiket szeretnéd törölni.
Az e-mail tárgya a regisztráció törlése legyen

Ajándékba adhatom az utalványt?

A szállásutalványok nincsenek nevesítve ezért átruházhatóak illetve az árat sem tartalmazzák!

Fizethetek SZÉP kártyával?

Igen . 

Az  OTP az MKB és a K&H Bank Széchenyi pihenőkártyáival fizetheted ki az utalványt, amennyiben a szálláshely elfogadja a fent említett SZÉP kártyákat.

Vásárlás után biztonságos titkosított kapcsolaton keresztül kifizeted az összeget, amikor az összeg megérkezik a szálláshelyhez e-mailt küld melyből letöltheted az utalványod. A visszaigazolásban kapott rendelésazonosítóra hivatkozva tudsz időpontot egyeztetni a szálláshellyel. 

Mi a teendőm, ha nincs elég pénz a SZÉP kártyámon?

Amennyiben a szálláshely jóváhagyta, van lehetőséged a bontott fizetésre. Az összeg egy részét SZÉP kártyáról, a különbözetet banki átutalással rendezheted (mindkét összeget a szálláshely felé kell elutalnod). Megrendeléskor ebben az esetben is a SZÉP kártyás fizetési módot kell választanod.

Licitálnom kell az ajánlatokra?

Nem kell licitálnod! A licitoldalakkal ellentétben ( pl. vatera ,tesz-vesz , gulliver, licitutak, licittravel )azonnal megveheted a neked tetsző aktuális ajánlatok bármelyikét.

Hogyan tudok időpontot egyeztetni a szálláshellyel?

1. A vásárláskor megadott e-mail címedre elküldjük a szálláshely elérhetőségét.

2. A  rendelés azonosítóra hivatkozva le tudod egyeztetni, hogy mikor kívánod felhasználni.

3. Foglalásod akkor lesz végleges, ha a megadott időn belül kifizetted az utalvány ellenértékét és a szállodába érvényes visszaigazolással rendelkezel a leegyeztetett időpontra vonatkozóan!

4. Ha ajándékba kaptad az utalványt, akkor a "voucher-en " is szerepelnek a szálláshelyadatok! 

Egymás után több utalványt is beválthatok?

Természetesen.

Egymás után több csomagot is beválthatsz. Vásárlás után ennek tényét jelezd a szálloda felé.

Meddig tudom beváltani az utalványt?

Az szállásutalványok beválthatóságára vonatkozó információkat, minden ajánlatban egyedileg a Felhasználhatóság box-ban tudod elolvasni.